Τρίτη, Απριλίου 12, 2005

Kugio Kwon Do: Η χρυσή μας Ελπίδα Για το Πεκίνο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του πρωταθλητή μας στο Kugio Kwon Do Αλέξη Κούγια, ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου.

Η χρυσή μας ελπίδα για το χρυσό, ολοκλήρωσε χτες την προπόνησή της στην Ελλάδα, δίνοντας αγώνα επίδειξης στο στάδιο της πλατείας ...Κωλονακίου, το οποίο ήταν κατάμεστο από πλήθος κόσμου, που έσπευσε να θαυμάσει τον πρωταθλητή μας.

Ο προπονητής του, Γρηγόρης Βαλιανάτος, σε αποκλειστική του συνέντευξη που έδωσε στο Bliax Blog, δήλωσε πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις της μεγάλης μας προσδοκίας.

Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης:

BliaxBlog: Κύριε Βαλιανάτο, μπορείτε να κάτσετε λίγο πιο μακριά;
Βαλιανάτος: …Ναι βέβαια…

ΒΒ: Κύριε Βαλιανάτο, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το θάρρος σας να αντιμετωπίσετε τον πρωταθλητή μας σ’ αυτόν τον αγώνα επίδειξης.
Βαλιανάτος:
Σας ευχαριστώ. Ηταν αναγκαίο, μια που κανείς από τους άλλους Ελληνες πρωταθλητές δεν δέχτηκε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέξη…

ΒΒ: Πόσο δύσκολη θα είναι το 2008 η συμμετοχή του πρωταθλητή μας; Ο κόσμος πιστεύει ήδη πως έχουμε σίγουρο το χρυσό στην κατηγορία των 52cm. Εσείς συμμερίζεστε αυτήν την άποψη;
Β: Κοιτάξτε, ο κόσμος βλέπει τον Αλέξη να μάχεται μ’ αυτό το μοναδικά άνετο τρόπο και νομίζει πως θα είναι εύκολο, αλλά ο κόσμος δεν ξέρει πως η συγκεκριμένη κατηγορία κρύβει πολλές παγίδες. Μόλις χτες μάθαμε πως τελικά στο Πεκίνο θα έρθει και ο Γκρινιάρης αλλά και ο Σοφός και αν τελικά ο Συναχωμένος ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει με την γρίπη του, τότε καταλαβαίνετε πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον Έλληνα πρωταθλητή.

ΒΒ: Κυριε Βαλιανάτο, θα ήθελα να με συγχωρέσετε που σας κάνω αυτήν την ερώτηση αλλά είμαι αναγκασμένος να σας την κάνω: Πόσο πιστεύετε πως θα επηρεάσουν τον πρωταθλητή μας οι φήμες που είδαν το φως της επικαιρότητας τους τελευταίους μήνες και μιλάνε για ομοφυλοφιλικό σκάνδαλό στο χώρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kugio Kwon Do;
Β:
Αυτές οι βρωμερές προσπάθειες καταρράκωσης του ηθικού του πρωταθλητή μας το μόνο που μπορούν να καταφέρουν θα είναι να τον πεισμώσουν ακόμα περισσότερο. Ολοι όσοι τον κατηγορούν σήμερα, το 2008 θα αναγκαστούν να ζητήσουν συγνώμη!

ΒΒ: Κύριε Βαλιανάτο σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι περαστικά και με την νίκη…
Β: Και εγώ σας ευχαριστώ και σας εύχομαι περαστικά και με τον ...Νίκο.-

8 σχόλια:

Η Κουρούνα είπε...

Θα σου έλεγα να βάλεις μια φωτογραφία του πρωταθλητή μας -από κείνες στις οποίες παριστάνει την ειλικρινή νυφίτσα-, αλλά μετά με βλέπω να σου φέρνω τσιγάρα στο κελί 33.

Bliax είπε...

Marlboro Medium...

Το πουλί που πήγαινε γυμνές φωτο στον Ισοβίτη του αρκά... Κουρούνα ήτανε?:)

Blogarismenh είπε...

Αν δει και το KARATE Kid δυο τρεις φορές θα είναι έτοιμος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ
Toυ Αλέξιου Κούγια, δικηγόρου και κατοίκου Αθηνών, οδός Σταδίου, αριθμός 33.
ΚΑΤΑ
Του συντάκτη του ηλεκτρονικού ημερολογίου («μπλογκ») με την επωνυμία «BliaxBlog», αγνώστων στοιχείων και διαμονής, καθώς και παντός τυχόν ετέρου υπευθύνου.

Σε δημοσίευμά σας («ποστ») της Τρίτης 12 Απριλίου 2005, καταφερθήκατε με υβριστικότατα και συκοφαντικότατα υπονοούμενα κατά του προσώπου μου, τόσο ως επαγγελματία μάχιμου δικηγόρου με πάνω από 30.000 ποινικές δίκες στο ενεργητικό του, όσο και ως οικογενειάρχη (συζύγου και πατέρα).

Συγκεκριμένα αφήνετε υπονοούμενα για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό και για το ύψος μου, όπου φέρομαι ως υποψήφιος να συμμετέχω σε κατηγορία πολεμικών τεχνών των 52 cm, μαζί με άλλους γνωστούς από το παραμύθι της «Χιονάτης» νάνους («Σοφό», «Γκρινιάρη» και ενδεχομένως «Συναχωμένο»).
Επειδή όπως αναφέρετε στην προμετωπίδα του «μπλογκ» σας δεν είστε παρά ένας «αποτυχημένος δημοσιογράφος - ποιητής - συγγραφέας – λογοτέχνης», όπου μάλιστα μέσω του μπλογκ σας «αυτοϊκανοποιείστε», θα σας συνιστούσα εφεξής να αυτοϊκανοποιείστε στο σπίτι σας ή όπου αλλού σας διεγείρει, όχι πάντως δημόσια και σίγουρα όχι αναφερόμενος σε εμένα.
Αν εσείς είστε -κατά την ομολογία σας- αποτυχημένος, μην προσπαθείτε να εκτονώσετε το κόμπλεξ σας κατά ενός ανθρώπου επιτυχημένου. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή, συμβιβαστείτε μαζί της.
Έχω μεγαλώσει σε φτωχογειτονιές και θα μπορούσα κάλλιστα να σας καλέσω αύριο και ώρα 14:00 στην Πλατεία Κολωνακίου (έξω απ’ το “Da Capo”) για να επιλύσουμε εκεί τις όποιες διαφορές μας και να σας λυθούν άπαξ και δια παντός όποιες απορίες έχετε τόσο για το ύψος μου, όσο και για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό (αφού σας δηλώσω ότι στην περίπτωσή σας είμαι διατεθειμένος να κάνω μιαν εξαίρεση). Δεν θα πέσω στο επίπεδό σας όμως.
Αν νομίζετε ότι η ανωνυμία σας θα σας προστατέψει και θα αποφύγετε τις νόμιμες ευθύνες σας κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Ήδη η παρούσα εξώδικη κοινοποιείται τόσο στoυς νομίμους εκπροσώπησους της εταιρίας www.blogger.com, που σας έχει παραχωρήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία γράφετε τα ρυπαρογραφήματά σας, όσο και στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον άμεσο εντοπισμό σας.
Επειδή, τα ανωτέρω που περιέχονται και δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://bliax.blogspot.com, η οποία τυγχάνει υψηλής αναγνωσιμότητος (2.277 επισκέψεις σύμφωνα με τον μετρητή που έχετε εγκαταστήσει – για να μετράτε φαίνεται πόσο μεγάλη είναι η αναγνωσιμότητά σας), περιλαμβάνουν ισχυρισμούς, ενώπιον τρίτων, γεγονότων για το πρόσωπο μου, που βλάπτουν την τιμή και την υπόληψή μου, αμφισβητούν την ηθική και κοινωνική μου αξία και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου στον πυρήνα της, τα δε γεγονότα αυτά είναι ψευδή, αντικειμενικώς μη αληθή και τελούσατε εν γνώσει της αναληθείας τους.
Βάσει των προαναφερθέντων –και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου- σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ εντός μίας (1) ημέρας από λήψεως της παρούσας να αποσύρετε το επίμαχο δημοσίευμα με τίτλο «Kugio Kwon Do: Η χρυσή μας Ελπίδα Για το Πεκίνο», να δημοσιεύσετε στην ίδια θέση και αντ’αυτού και με τα ίδια τυπογραφικά στοιχεία την παρούσα εξώδικη δήλωσή μου.
Σε διαφορετική περίπτωση, σας ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια για την προάσπιση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου, ζητώντας στα μεν πολιτικά Δικαστήρια την πλήρη και ολοσχερή χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που μου έχετε προξενήσει αξίας έως τώρα εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ και στα δε ποινικά Δικαστήρια την καταδίκη σας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Αθήνα, 12 Απριλίου 2005
Ο εξωδίκως προσκαλών – δηλών Αλέξης Κούγιας

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ bliax, εικάζω ότι δεν έχεις δει το προηγούμενο comment ακόμη (και πολύ λογικά, δεν θα είσαι και πάνω απ' τον υπολογιστή όλη μέρα). Εικάζω επίσης ότι κι αν το έχεις δει θα έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για πλάκα. Αλλά επειδή υπάρχει 1% και να το έχεις δει και να αμφιβάλλεις μήπως δεν είναι πλάκα, διευκρινίζω ότι πρόκειται για αστείο. Sorry, αν τυχόν ήταν τραβηγμένο.

Bliax είπε...

Δεν θα πίστευα ποτέ ότι ο Κούγιας θα ζήταγε μόνο 100.000€!:)


Αγαπητέ (γκουχ-γκουχ) "Anonymous" (γκουχ),αν έχεις διαβάσει προηγούμενα posts μου θα έχει καταλάβει πως για μένα "τραβηγμένο αστείο" δεν υπάρχει:)

Όσο για το ΕΞΩΔΙΚΟ σου, ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε! Αν δεν το έκανες εσύ μπορεί να το έκανα κι εγώ! Ευτυχώς όμως που το έγραψες εσύ και είναι και επαγγελματικότατο!!

Unknown είπε...

Απελευθερωμένο Κολωνάκι, απελευθερωμένα παράθυρα καναλιών έστω και για μέρα, συγκεκριμένα χθες, από τον πρωταθλητή, τι ωραία!!!! Πόσο θα μου στοιχίσει αυτό το σχόλιο;;;;

Bliax είπε...

Πρόσεχε ρε παιδάκι μου λίγο τα σχόλιά σου... Δεν είναι κρίμα το ανηψάκι σου να μείνει χωρίς θείο?
:)