Σάββατο, Απριλίου 09, 2011

Debtocracy

Ώστε το Debtocracy σας φάνηκε λίγο …υποκειμενικό στις απόψεις του;

Δεν πρόβαλε αρκετά κατά την γνώμη σας την άποψη του κυρίου Πάγκαλου, του κυρίου Σουφλιά και του κυρίου Μπόμπολα;

Δεν την χορτάσατε αρκετά αυτήν την γνώμη;

Δεν πιάνετε Mega μήπως;

Θέλετε και την αντίθετη άποψη;

‘Η απλά δεν θέλετε ποτέ να ακουστεί και μια «άλλη» άποψη;

Είναι …συνομοσιολογικό;

Δεν υπάρχουν δηλαδή «οικονομικοί εκτελεστές»;

Δεν υπάρχουν επιθέσεις σε κράτη για το πετρέλαιο;

Γιατί στα μακροσκελέστατα παραληρηματοειδή σας κειμενάκια αναφέρετε την «ασυμβατότητα» της περίπτωσης του Ισημερινού για να δικαιολογήσετε την (ήδη ιδεολογικά δικαιολογημένη) νεοφιλελεύθερη φρίκη που σας πιάνει πάνω στην έννοια του ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ (έτσι με κεφαλαία γιατί για ένα παντελώς ανεξήγητο λόγο δείχνει να σας χαλάει), αλλά αγνοείτε (όχι εντέχνως) την περίπτωση του Ιράκ;

Οι Αμερικάνοι κατέλαβαν το Ιρακ αλλά αρνήθηκαν να πληρώσουν τα (απεχθή) χρέη του; Χρόνια είχα νε γελάσω έτσι (από τις δηλώσεις Σουφλιά για τον Ακτορα συγκεκριμένα…)

Το σταματάω εδώ, έτσι ξαφνικά όπως συνηθίζω. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση άνθρωποι που σκέφτονται με βάση πολιτικές ιδεολογίες να σκεφτούν λογικά. Προφανώς οι μισοί που διαφωνείτε με το Deptocracy εδώ μέσα είστε νεοφιλελεύθεροι Πασόκοι και οι άλλοι μισοί νεοφιλελεύθεροι Νεοδημοκράτες. Δύο πράγματα όμως θα έπρεπε να σας ανησυχούν: Πρώτον το γεγονός ότι μεταξύ σας συμφωνείτε… Δεύτερον το γεγονός ότι ντρέπεστε ακόμα και οι ίδιοι να το παραδεχτείτε ότι είστε ακόμα δέσμιοι κάποιας ιδεολογίας.

Κλείνοντας να σας παρακαλέσω να σταματήσετε αυτήν την αηδία με τον Τσίπρα. Είναι αστείο να δίνετε τόση δύναμη σε ένα μονίμως υπό διάσπαση κόμμα με 2% πραγματική εκλογική δύναμη και να τον παρουσιάζετε σαν τον υπαίτιο όλων των δεινών και των αντιδράσεων που περνάει το κάθε προβεβλημένο κυβερνητικό ή πρώην κυβερνητικό γουρουνομέλος σας… Πολύ του πάει του Τσίπρα όλο αυτό…

Και άντε επειδή τα ευνουχισμένα κομματικά μυαλουδάκια σας δεν μπορούν να επεξεργαστούν καμία έννοια αν πρώτα δεν την περάσουν από το ιδεολογικό σας καρκινωματικό φίλτρο θα σας το πω και έτσι:

Όταν η παγκόσμια οικονομία κινδύνευε να γείρει προς τα αριστερά, χρειαζόταν ένα Δεξιό αντίβαρο, τώρα που έχει μπατάρει ολόκληρη προς τα δεξιά χρειάζεται πολλά αριστερά αντίβαρα. Απλό! (το «απλό» το έβαλα για να έχετε και κανένα ευφυολόγημα στις υβριστικές σας απαντήσεις γιατί πονάνε τα μάτια μου όποτε διαβάζω τις νεοφιλελεύθερες σοβαροφανείς παπαριές σας)

Υ.γ. Άκου λέει δεν ακούσαμε και την άλλη άποψη!!!! Δεν μπορώ να το χωνέψω!!! Να ακούς την ίδια προπαγάνδα 30 χρόνια, να βγαίνει μια μικρή ψιλοανεξάρτητη φωνούλα να λέει: ρε παιδιά να δούμε λίγο και αυτό, και να του απαντάνε «καλά μας τα λες αλλά πρέπει να επαναλάβεις και το ποίημα για να είσαι αντικειμενικός!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: