Πέμπτη, Μαΐου 05, 2005

Σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου;

Το επίπεδο του πολιτισμού της εκάστοτε κοινωνίας μετριέται πάντα σύμφωνα με την επιθυμία του κάθε μαλάκα, που όταν του δίνεται βήμα, πετάει την παπαριά του κι όποιον πάρει ο χάρος.

Πετάγεται ο τάδε πρόεδρος του συλλόγου παρτουζιάρηδων ομοφυλοφίλων και λέει: Το επίπεδο του πολιτισμού της εκάστοτε κοινωνίας μετριέται από το βαθμό αποδοχής που δείχνει η κοινωνία αυτή στους ομοφυλόφιλους. Ρε άντε γαμήσου μωρή πουστάρα… Δηλαδή επειδή εσύ αποφάσισες πως γουστάρεις να τον παίρνεις από τον κώλο, θα πρέπει εγώ να σε αποδεχτώ; Να αποδεχτώ τι; Δηλαδή αν μια ομάδα ατόμων τρελαθεί και γουστάρει να τον παίρνει από τ’ αφτιά τι θα πρέπει να γίνει;


Όχι μη γελάτε. Δεν είναι γελοίο, ούτε είμαι υπερβολικός. Είναι το ίδιο πράγμα. Ας υποθέσουμε ότι ιδρύεται ένας Σύλλογος Ατόμων Που Τον Παίρνουν Απ΄ τα Αφτιά. Βγαίνει λοιπόν ο Πρόεδρός τους στην τηλεόραση και μας δείχνει το αριστερό του αυτί, όπου έχει κάνει πλαστική και το έχει κάνει σαν γυναικείο μόριο. Μας διαφημίζει τα προτερήματα του να είσαι "αυτοεισπράκτωρας", μας περιγράφει πως όταν το έκανε για πρώτη φορά από εκεί «την καρακαταάκουσε», μας μιλάει για την ηδονή που νοιώθει κάθε φορά που βλέπει ...μπατονέτες, την πρώτη φορά που έκανε «πλακοάφτι» κλπ…

Υστερα αφού …αφτομαλακίζεται “on air” βάζοντας στο αφτί του το νύχι από το μικρό του δαχτυλάκι, μας πληροφορεί πως το επίπεδο του πολιτισμού της εκάστοτε κοινωνίας μετριέται από το βαθμό αποδοχής που δείχνει η κοινωνία αυτή στους αυτοφυλόφιλους. Και απαιτεί από την κοινωνία μας να ασχοληθεί μαζί τους, να φτιάξει νόμους κατά των διακρίσεων ενάντια στους αφτοφυλόφιλους, να μπορούν οι αφτοφυλόφιλοι να παντρεύονται μεταξύ τους, να υιοθετούν παιδιά, να μη τους λένε κοροϊδευτικά «ηχολήπτες» και «hands free» κλπ…

Βρε δεν …απαφτονόμαστε όλοι μαζί παρέα λέω εγώ…

Φωτό: Αφτοπαρτουζιάρα εν δράσει. (Still capture από κλεμένο amature βίντεο που κυκλοφορεί στο internet)

p.s. Φανταστείτε όμως the marketing possibilities…: Ακουστικά με ροζ δανδελίτσα και τριανταφυλάκι, μπατονέτες σε σχήμα δονητή (ρεύματος-μπαταρίας), ειδικά μεταλλικά επιγλώσια για γλυφοάφτι, ο κατάλογος είναι ατελείωτος… Βρε μπας και συμφέρει τελικά;

17 σχόλια:

J95 είπε...

Καλά, ψιλοαναμενόμενο να μετατραπείς σε "φιλήσυχο οικογενειάρχη" αλλά ΤΟΣΟ γρήγορα; :)

Bliax είπε...

Το πρώτο σοκ είναι... Θα μου περάσει γρήγορα:)

Bliax είπε...

Να προσπαθήσω να σας εξηγήσω vague μου.

Συζητάγαμε εδώ στο γραφείο για την απαίτηση των ομοφυλοφίλων να μπορούν να παντρεύονται, να υιοθετούν παιδιά κλπ. Δεν το βρίσκετε λιγάκι εξοργιστικό να έχουν την απαίτηση ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, η Βουλή, το κράτος, οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι νομοθέτες κλπ να ασχοληθούν με μια «ομάδα ατόμων με ιδιαίτερα βίτσια»; Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε όλοι να ασχοληθούμε και με τους δικούς μου «αφτιφυλόφιλους»; Με άλλους; Με «μυτοφυλόφιλους» ενδεχομένως; Με γλυφομασχαλιστές; Γιατί να μη χαλάσουμε πόρους και εργατοώρες και συσκέψεις και νομοθετήσεις και ένα κάρο άλλα για τους γλυφομασχαλιστές; Και οι ποδολάγνοι, που είναι και χρόνια στο χώρο; Και οι νεκρόφιλοι; Γιατί να μην γίνονται γάμοι νεκρόφιλων;
Ντάξει, είπαμε να χουμε διαστροφές, όλοι έχουμε και όλους κάτι kinky μας ερεθίζει. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να απαιτούμε να ασχοληθεί όλη η κοινωνία μαζί μας… έλεος…

Ανώνυμος είπε...

Αναμένω να με αποκαλέσεις πουστάρα του κερατά, αλλά δεν με νοιάζει... Εντάξει, όλοι σας (εννοώ εσείς που είστε υπεράνω των "ανώμαλων" ομοφυλόφυλων") δεν γουστάρετε αυτά τα άτομα γιατί τον παίρνουν από κάπου.

1) Πρόβλημά τους από που τον παίρνουν.
2) Αν τους σιχαίνεσαι, απλά μην ασχολείσαι μαζί τους.
3) ψάξε γιατί τους σιχαίνεσαι, υπάρχει κάτι πίσω από αυτό; Λέω εγώ...

Έπειτα, τα άτομα αυτά δεν ζητάνε η κοινωνία να ασχοληθεί μαζί τους σε σχέση με το να διαδώσουν την ιδιαιτερότητά τους, αλλά για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Επομένως τα όσα λες περι αυτιών και διαστροφές είναι κουραφέξαλα.

Γιατί ρε φίλε να μην μπορεί να πιάσει δουλειά σε ένα σχολείο ένας που δηλώνει ομοφυλόφιλος; Θα μάθει στο παιδί σου πως τον παίρνει; Λάθος! Εσύ θα του μάθεις πως να τον δίνει, δίχως να του μάθεις τίποτα άλλο σε ιδιαίτερο βάθος όπως το 99% των Ελλήνων. Σεξ = ηδονή με μια γυναίκα, έτσι; Λάθος. Σεξ = πνευματική ανάπτυξη και ισορροπία. Εσύ του μαθαίνεις τα πάντα λάθος γύρω από το λανθασμένο σεξ. Τον ομοφυλόφιλο ούτε καν τον νοιάζει αν εσύ το κάνεις με τη γυναίκα σου, με τον κουμπάρο σου, με μια κατσίκα ή με μια καρέκλα. Πρόβλημά σου.

Αλλά από τη στιγμή που τον περιθωριοποιείς, που δεν του δίνεις το δικαίωμα να ζήσει όπως ένας καθημερινός συνάνθρωπός σου, τότε καλά κάνει και μπλέκεται κ σου πετάει την ιδιαιτερότητά του στα μούτρα σου για να ξυπνήσεις.

Και αν θες να μάθεις την άποψή μου περι γάμου των ομοφυλόφυλων, είμαι της άποψης πως δεν πρέπει να παντρεύονται γιατί ο γάμος είναι ένα από τα βασικά μυστήρια της εκκλησίας και είναι καθιερωμένος μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Αλλά ένα χαρτάκι από το δημαρχείο μπορούνε να το βγάλουνε που να δηλώνουν ζεύγος. Και σκασίλα τους αν μερικοί βγάζετε σπυριά από το κακό σας, μόλις δείτε κάτι το διαφορετικό. Πρέπει επιτέλους να ανοίξετε το μυαλό σας και να δέιτε πως είναι η πραγματική κοινωνία εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια τώρα και να μάθετε πως μπορεί να βρει την υγειά της... Φυσιολογικό και μη φυσιολογικό δεν υπάρχει, εκτός βέβαια και αν έχεις έναν ορισμό...

Συγνώμη αν φάνηκα κάπως απότομος, απλά γράφεις με ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο και εκνευρίστηκα λίγο. Δεν είχα σκοπό να φανώ και εγώ απότομος και απόλυτος. Είμαι πάντα ανοιχτός για συζήτηση.

Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια με το blog σου.

S G είπε...

Μα καλα ενηλικος ανθρωπος, δεν εχεις ακουσει ποτε την φραση: ανθρωπινα δικαιωματα?

Δεν ζητανε σε καμμια περιπτωση ο κρατικος μηχανισμος να ασχοληθει μαζι τους. Να τους αφησει ησυχους να ζουν οπως ο καθενας ζητανε!

Bliax είπε...

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Αν όπως λες "δεν ζητάνε σε καμμια περιπτωση ο κρατικος μηχανισμος να ασχοληθει μαζι τους" τότε πολύ ωραία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, να ζήσουν ήσυχοι όπως ο καθένας και δεν με απασχολεί καθόλου τι κάνουν στο κρεβάτι τους, είτε τον παίρνουν είτε τον δίνουν είτε γλύφουν μασχάλες είτε χέζοντε επάνω τους...

Αν όπως λέω εγώ (και όπως θα δεις κι εσύ αμέσως μόλις διαβάσεις τα πολυπληθή τους site)"ζητάνε ο κρατικος μηχανισμος να ασχοληθει μαζι τους" τότε κατά την γνώμη μου το ίδιο θα μπορούσαν να ζητάνε και όλοι οι άλλοι οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες ατόμων με "ενναλακτικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς".

Τώρα που ακριβώς καταπατώ τα ανθρώπινα δικαιώματά τους με αυτή μου την άποψη, είμαι τόσο ανώριμος που δεν μπορώ να το καταλάβω.

Μάλλον η αίσθησή μου για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχει χαθεί κάπου μαζί με την δική σας αίσθηση του χιούμορ...

J95 είπε...

Εδώ που τα λέμε Μπλιαξ, όσοι τον παίρνουν από τα αυτιά δε χρειάζεται να ζητήσουν ίδια δικαιώματα με τους "νορμάλ": δεν υπάρχει κανένας νόμος που να σου απαγορεύει να παντρευτείς αν τον παίρνεις από τα αυτιά. Φαίνεται μόνο με τον κώλο υπάρχει πρόβλημα...

Εγώ πάντως στ' αλήθεια νόμισα ότι το παίζεις "φιλήσυχος οικογενειάρχης" σε μία αυτοπαρωδία των πρόσφατων εξελίξεων στο περιβάλλον σου. Απ' ό,τι φαίνεται επιχειρούσες ταυτόχρονα και μία παρωδία της politically correct κοινωνικής "προόδου". Ωστόσο διάλεξες πολύ λάθος παραδείγματα.

Σε παραπέμπω στο επεισόδιο "Cartman joins NAMBLA[*]" του Southpark για μια πιο καλή αντιμετώπιση του θέματος.

[*] North American Man Boy Lovers Association ;)

Bliax είπε...

Ωραία, εσύ μοιάζεις λογικός άνθρωπος και δείχνεις να έχεις και αίσθηση του χιούμορ αφού έπιασες και την αυτοπαρωδία, οπότε μπορεί και να συνεννοηθούμε γιατί με τους υπόλοιπους δεν φαίνεται να βγαίνει άκρη… (ο S G ας πούμε έγραψε στο blog του πως χαρακτήρισα την ομοφυλοφιλία «αρρώστια». Δεν προκύπτει. Ο Jim_Hellas μου γράφει πως έγραψα ότι σιχαίνομαι τους ομοφυλόφιλους. Δεν προκύπτει. Κλπ.)

Αν και το κείμενό μου είναι σατυρικό, αυτό δεν σημαίνει πως δεν κρύβει μια μεγάλη δόση αλήθειας μέσα του. Το κείμενο μου δεν ασχολείται με τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Είναι πολύ γενικότερο και μιλάει για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων». Σε παρακαλώ να κάνεις μια μικρή έρευνα στο Ιντερνετ για να καταλάβεις που αναφέρομαι. Να σου παραθέσω μόνο ένα μικρό απόσπασμα από το site saphogr:

«Δεν υπάρχουν νόμοι κατά της ομοφυλοφιλίας, αλλά δεν υπάρχουν ούτε νόμοι που να προστατεύουν τους ομοφυλόφιλους από κάθε είδους διακρίσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά».

Και λίγο παρακάτω:

«Ακόμα, στους ελληνικούς νόμους δε αναφέρονται πουθενά οι λεσβίες, κι αυτό σημαίνει ότι δεν προστατεύονται από κανένα νόμο!»

Δηλαδή ζητάνε να αντιμετωπιστεί η τυχόν κοινωνική κατακραυγή της ιδιαιτερότητάς τους με νομοθέτηση η οποία προφανώς θα λέει περίπου: Απαγορεύεται να αποκαλείτε με χυδαίους χαρακτηρισμούς τους ομοφυλόφιλους, να τους απολύετε επειδή είναι ομοφυλόφιλοι κλπ. οτιδήποτε δηλαδή είναι έτσι κι αλλιώς (ή θα έπρεπε να είναι) αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. Δηλαδή (να το ξαναπώ μπας και το καταλάβουν και οι άλλοι), ζητούν να λυθεί ένα κοινωνικό πρόβλημα αντιμετώπισης του σεξουαλικού τους προσανατολισμού με νομικό τρόπο αναφέροντας ΕΙΔΙΚΑ αυτή την ομάδα ατόμων. Εγω λέω ότι είναι ΗΔΗ συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα ΟΛΩΝ των ανθρώπων να μην υφίστανται διακρίσεις κανενός είδους. Προς τι η εξειδίκευση; Και ο.κ. αν είναι απαραίτητη η εξειδίκευση τότε γιατί να μην υπάρξει και μια για κάθε άλλη ομάδα με ιδιαίτερο σεξουαλικό προσανατολισμό; Πιστεύεις ότι κάποιος που θα είχε ενδεχομένως κάνει …πλαστική στο αυτί του δεν θα γνώριζε κοινωνική κατακραυγή και διακρίσεις; Οπότε με την ίδια λογική πρέπει να θεσπιστεί νόμος που να αναφέρει σαφώς πως απαγορεύονται οι διακρίσεις ενάντια στους …αφτόφιλους… Υπερβολικό ναι αλλά δείχνει το μέγεθος της παράνοιας κατά την γνώμη μου.

Τώρα όλα τα άλλα είναι μάλλον αποτέλεσμα του εκνευρισμού από το ύφος της γραφής μου και από την λέξη «πουστάρα» που μάλλον ερεθίζει υπερβολικά…

Αυτά…

space-navigating είπε...

Μπλιαξ κάνεις ένα μεγάλο λάθος στο συλλογισμό σου. Υποθέτεις ότι οι ομοφυλόφιλοι (και όσοι θεωρούμαι λογικό το αίτημά τους) ζητούν να τους αναγνωριστούν ιδιαίτερα δικαιώματα σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητάς τους. Πέραν του γεγονότος ότι η αναγνώριση ιδιαίτερων δικαιωμάτων δεν είναι κατ'ανάγκην απορριπτέα, εφόσον η αρχή της ισότητας επιβάλλει όχι μόνο την ίση αντιμετώπιση όμοιων περιπτώσεων αλλά και την άνιση αντιμετώπιση ανόμοιων περιπτώσεων, το αίτημα των ομοφυλοφίλων δεν είναι αυτό.
Το αίτημα των ομοφυλοφίλων είναι να τους αναγνωριστούν τα ίδια δικαιώματα με εκείνα που αναγνωρίζονται στον υπόλοιπο πληθυσμό και να μην γίνονται διακρίσεις εις βάρος τους λόγω της ιδιαιτερότητάς τους. Δεν είναι λοιπόν θετικό (αναγνωριση περισσότερων/ιδιαίτερων δικαιωμάτων), αλλά αρνητικό (μη αποκλεισμός τους από τα δικαιώματα εκείνα, τα οποία απολαμβάνει ο υπόλοιπος πληθυσμός). Εσύ πιστεύεις ότι δεν υπάρχει αποκλεισμός τους από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων των πολιτών. Αυτό φυσικά είναι λάθος. Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο γάμος, ο οποίος αποτελεί και το έναυσμα για αυτες τις συζητήσεις (και όταν λέω γάμος, δεν εννοώ το θρησκευτικό μυστήριο - η εκκλησία μπορεί να βάζει ό,τι κανόνες θέλει στο ποίμνιό της, εφόσον κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ενταχθεί σ'αυτό - αλλά τον γάμο υπό νομική έννοια, ως σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, η οποία παράγει νομικά δικαιώματα και υποχρεώσεις). Ο ελληνικός Αστικός Κώδικας επιτρέπει τον γάμο μόνο μεταξύ ετεροφύλων, επιτρέποντας έτσι μόνο σε εκείνους την απόλαυση των νομικών δικαιωμάτων και διευκολύνσεων οικογενειακού, κληρονομικού, φορολογικού κλπ δικαίου και αποκλείοντας από όλα αυτά ζευγάρια του ίδιου φύλου (ένα παράδειγμα για να γίνω πιο κατανοητή: ο σύντροφος ενός ομοφυλόφιλου, ο οποίος θα πεθάνει χωρίς να έχει καταρτίσει διαθήκη, αποκλείεται απο την εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή, ακόμα κι αν έχει ζήσει μια ζωή με τον άλλο και μπορεί να έχει συμβάλει και ο ίδιος υλικά ή ηθικά στην δημιουργία της περιουσίας του νεκρού - ενώ μεταξύ συζύγων αυτός ο κίνδυνος δεν υπάρχει). Αυτό φυσικά αντίκειται στην συνταγματική επιταγή για ισότητα όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων ενώπιον του νόμου και για προστασία της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εις βάρος του γλειφομασχαλιστή ή του ποδολάγνου, ούτε καν εις βάρος του κοπρολάγνου κλπ. Κανείς δεν τους απαγορεύει να παντρευτούν και έτσι να απολαύσουν όλα τα νομικά δικαιώματα και τις διευκολύνσεις που προκύπτουν από τη σύμβαση του γάμου. Αντίθετα οι ομοφυλόφιλοι αποκλείονται από όλα αυτά, από το αστικό δίκαιο της χώρας μας. Δεν πρέπει λοιπόν να αποκατασταθεί αυτή η αδικία εις βάρος τους; Κι αν δεν σου ακούγεται καλά ο όρος "γάμος", μπορεί να ονομαστεί αλλιώς, όπως π.χ. στη Γερμανία λέγεται Lebenspartnerschaft (κάτι σαν "σύντροφοι στη ζωή").
Συνοψίζοντας, λοιπόν, επαναλαμβάνω ότι δεν πρόκειται για αίτημα αναγνώρισης περισσοτερων/ιδιαίτερων δικαιωμάτων λόγω ιδιαιτεροτήτων στη σεξουαλική συμπεριφορά, αλλά αίτημα άρσης των ήδη υφισταμένων νομικών περιορισμών και διακρίσεων λόγω των ιδιαιτεροτήτων αυτών. με απλά λόγια: Δεν έχουν ό,τι όλοι οι άλλοι και ζητάνε κάτι παραπάνω - αντίθετα έχουν λιγότερα από τους άλλους και ζητάνε όμοια αντιμετώπιση. Σου φαίνεται άδικο;

space-navigating είπε...

Συγχωρείστε μου τα ορθογραφικά που βγάζουν μάτι, αλλά με έφαγε η βιασύνη και η έλλειψη edit. :)

Bliax είπε...

Σπέις, χαρά μου που σε γνωρίζω και συγχαρητήρια για την συγκροτημένη σου σκέψη.

1) Διάβασε σε παρακαλώ τι ζητάνε, αν βαριέσαι να ψάξεις, διάβασε πάλι το απόσπασμα που γράφω πιο πάνω. Ειναι αρκούντως κατατοπιστικό. Θέλουν οι νόμοι να αναφέρουν ρητώς τις λεσβίες και τους gay. Ρωτάω αν θα πρέπει να φτιαχτούν και αλλοι νόμοι για τις υπόλοιπες ομάδες με διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Που σταματάει αυτό;

2) Για τους γλυφομασχαλιστές και τους ποδολάγνους ίσως να μην υπάρχει πρόβλημα γάμου ίσως πάλι και να υπάρχει (λόγω του ότι η αγαπημένη τους μασχάλη μπορεί να ανήκει σε άτομο του ιδίου φίλου, οπότε εμπίπτουν). Που σταματάει αυτό; Υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες όμως κι επειδή μ' αρέσει να είμαι υπερβολικός ρωτάω: Μπορεί ας πούμε ένας ζοώφιλος να απαιτεί γάμο με το ζώο του; Που σταματάει αυτό;

3) Μου αναφέρεις ένα παράδειγμα-πρόβλημα που λύνεται απλά με την σύνταξη μιας διαθήκης και το αναγάγεις σε μέγιστο πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων... Τι να πω; Εντάξει ας υποθέσουμε ότι ίσως θα μπορούσε να υπάρξει κάποια μορφή συμβολαίου που να κατοχυρώνει ξερω γω 2 ομοφυλόφιλους και την σχέση τους. Μετά ακολουθεί το αίτημά τους για υιοθέτηση παιδιών. Συμφωνείς; Που σταματάει αυτό;

4)Αν υιοθετήσουν 4 παιδιά προτείνεις να πάρουν και επίδομα πολυτέκνων;

5) Μπορούν ο ζωόφιλος με την κατσίκα του να υιοθετήσουν 1 παιδί κι ένα κατσικάκι;

Συγχώρεσέ μου τις υπερβολές. Η πεποίθησή μου παραμένει. Η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική διαστροφή, που την έχουν άνθρωποι. Και όπως όλοι οι άνθρωποι καλύπτονται από τη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωματων, τους νόμους και τα συντάγματα. Αυτο, αρκεί. Η άποψη μου είναι πως θα ήταν παράλογο να επαναλάβουμε όλους τους νόμους για κάθε μία σεξουαλική διαστροφη ξεχωριστά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Esi kai ta karatzaferika epixeirimata sou (autifilofiloi!) eisaste gia gelia . Oute o Pswmiadis sta kalitera tou. I "diastrofi" tis omofilofilias afora dio an8rwpous, oxi enan an8rwpo ki ena auti ì enan an8rwpo kai mia katsika (kai mono autoi oi sineirmoi sou otan milas gia omofilofilia deixnei kai ton va8mo katanaoisis tou 8ematos apo merous sou, as einai). Opoios zitaei gamo metaksi omofilofilwn den to kanei gia na nti8ei nifoula kai na mpei se ekklisia meta mousikis kai organwn, auta na ta kratiseis kai na ta xairesai, w tis fisews aglaisma, ellina eterofilofile, or8odokse kai trixwte, andra ali8ine. "Poustaras" filos mou i8ele na dei tin "poustara" ton gkomeno tou, diwgmeno apo tin agia tou oikogeneia, se nosokomeio opou pe8aine kai den mporouse giati oi nomoi epitrepoun tis episkepseis mono se siggeneis -to aima nero den ginetai kai alles tetoies saxles- ì tin ... nomimi sizigo tou. Otan i "poustara" pe8ane o,ti dimiourgisan se dekapente xronia siniparksis pairnousan automata stous kontinoterous siggeneis, mpampa mama kai adelfia, kai as ton eixan ksegrapsei. Panw apo ola i oikogeneia , file mou maxalomagka.
Kai vevaia fainetai o va8mos politismou mias xwras apo tin stasi tis apenanti KAI stous omofilofilous. Alla esi eisai stin kori8i tis piramidas, endokse ragia, kai ta vlepeis ola af'ipsilou.

Mia "poustara"

Bliax είπε...

Αγαπητή Anonymous "poystara"...

Γράφεις:
Esi kai ta karatzaferika epixeirimata sou (autifilofiloi!) eisaste gia gelia
Το ξέρω, χαίρομαι που γέλασες κι εσύ,

I "diastrofi" tis omofilofilias afora dio an8rwpous, oxi enan an8rwpo ki ena auti ì enan an8rwpo kai mia katsika
Αρα είσαι υπέρ των δικαιωμάτων ΔΥΟ ανθρώπων και όχι ενός... Η' αρνείσαι σε όλες τις άλλες ιδιαιτερότητες τα δικαιώματά τους και κρατάς για την δική σου Υπεριδιαιτερότητα και μόνο το δικαίωμα να έχει δικαιώματα... και μάλιστα αναφέρεσαι στις υπόλοιπες ιδιαιτερότητες με τόσο υποτιμητικό ύφος και τρόπο... Συγχαρητήρια για το ανοιχτό σου μυαλό και την δημοκρατικότητά σου...

Opoios zitaei gamo metaksi omofilofilwn den to kanei gia na nti8ei nifoula kai na mpei se ekklisia meta mousikis kai organwn, auta na ta kratiseis kai na ta xairesai, w tis fisews aglaisma, ellina eterofilofile, or8odokse kai trixwte, andra ali8ine.
Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο, μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο... Δεν πειραζει, ακόμα κι εσύ μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος... (δεν είμαι ορθόδοξος ούτε και ούτε και ιδιαίτερα τριχωτός...)


"Poustaras" filos mou i8ele na dei tin "poustara" ton gkomeno tou, diwgmeno apo tin agia tou oikogeneia, se nosokomeio opou pe8aine kai den mporouse giati oi nomoi epitrepoun tis episkepseis mono se siggeneis -to aima nero den ginetai kai alles tetoies saxles- ì tin ... nomimi sizigo tou. Otan i "poustara" pe8ane o,ti dimiourgisan se dekapente xronia siniparksis pairnousan automata stous kontinoterous siggeneis, mpampa mama kai adelfia, kai as ton eixan ksegrapsei. Panw apo ola i oikogeneia , file mou maxalomagka.
Λυπαίμαι για τους φίλους σου αλλά αυτά είναι αποτελέσματα προσωπικών τους επιλογών. Οι συνέπειες των πράξεων του κάθε ανθρώπου δεν μπορούν να εξετάζονται μετά το αποτέλεσμά τους αλλά από τις αρχικές τους επιλογές. Οταν ακολουθείς ένα δρόμο στρωμένο με αγκάθια δεν μπορεί παρά να ματώσεις τα πόδια σου τελικά...

Οι χαρακτηρισμοί σου και όλα τα υπόλοιπα δείχνουν απλά ότι ΕΣΥ είσαι αυτός που de facto κατηγοριοποιείς τους άλλους. Αυτό είναι η απόλυτη μορφή ρατσισμού.

Παρά την σκυλίσια λύσσα σας εναντίων τους, εγώ ως γνήσιος ιδεολόγος ακτιβιστής θα συνεχίσω τον αγώνα ενάντια στην καταπίεση των δικαιωμάτων όλων των ποδολάγνων, των γλυφομασχαλιστών και των ζοώφιλων αυτού του κόσμου καθώς και κάθε άλλης μειονότητας που ψάχνει την σεξουαλική της ολοκλήρωση με εναλλακτικούς τρόπους. Θα έρθει η άγια εκεινη ημέρα που θα έχουν κι αυτοί τα ίδια δικαιώματα με τους ομοφυλόφιλους και τότε η ζωή μας θα είναι πραγματικός παράδεισος...

Ανώνυμος είπε...

KALA MILAME AYTOS O BLIAX EPIPEDO KOTAS.KAI POY KATHOMAI KAI SXOLIAZW XARH TOY KANW.

RE PAIDI MOY MHPWS EISAI PSILOADERFH O IDIOS?

TO KSEREIS OTI OI PIO POLLOI OMOFOBOI/OMOFYLOFILOFOBOI EINAI OI IDIOI ADERFES?

KSYPNA PAIDI MOY GIATI XANOMASTE!!

ENAS AKADHMAIKOS POUSTARA

PW PW TI SOY EIAP TWRA?

OLOI OI FOITHTES MOY THA GINOUN ADERFES!

ALHTHEIA GIATI OI POUSTARES DEN GINONTAI STRAIGHT????
OI PATERADES TOYS KAI OI MANADES TOYS NOMIZW EINAI STRAIGHT!!


SKEPSOY PRIN ANOIGEIS TO STOMA SOY!!!

KAI OPWS LEE KAI MIA ELLHNIKH PAROIMIA AS KOITAME THN KAMPOURA MAS

Ανώνυμος είπε...

Απ΄την αρχή συμφωνώ με τον BLIAH .Ρε παιδιά μην τα ισοπεδώσουμε όλα!Αν ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν ομοφιλόφιλοι και να μας πρηζουν θα το είχε φτιάξει η φύση.Αλλά να μη βγαίνουν κιόλας αυτοί που είναι ανώμαλοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι και φυσιολογικό!Έλεος.Δηλαδή θα μας πουν ότι είναι ΟΚ να βγαίνουμε στο δρόμο και να τους βλέπουμε εν δράσει.Αγγλία θα το κάνουμε?Καταλάβετέ το:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ,ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Dimitris An είπε...

Καλησπέρα και καλό απόγευμα. Διάβασα όλα όσα αναφέρετε σχετικά με την ''ανώμαλη'' ομοφυλοφιλία και μπορώ να πώ οτι τα βρήκα κάπως ενοχλητικά. Επισημαίνω, οτι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της γνώμης του και με τα λόγια μου σε καμία των περιπτώσεων δεν θα προσπαθήσω να σας αλλάξω την γνώμη για μία ''μικρή'' κατα τα λεγόμενα σας ομάδα, η οποία έχει την αξίωση να ασχολούνται όλοι μαζί της. Κατ' αρχάς, είμαι 20 χρονών φοιτητής και ως μέλος μιασ ανθρώπινης ομάδας, θέλω να πιστεύω οτι όλοι είναι ικανοί να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ακούσουν και την ''μειονοτική'' άποψη. Πρωταρχικά, οι εκάστοτε ομοφυλόφιλοι δεν ειναι μια ξέχωρη κοινωνικά ομάδα η οποία ξαφνικά απαιτεί έννομα ανθρώπινα δικαιώματα που εναντιώνονται σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι ,κατα την προσωπική μου άποψη, ζητούν την αναγνώριση έννομων δικαιωμάτων, που για άλλες κατηγορίες ανθρώπων (γιατί δυστυχώς οι ομοφυλόφιλοι δεν θεωρούνται άνθρωποι,ψυχικά και σωματικά ολοκλητωμένοι) θεωρούνται τουλάχιστον αυτονόητα. Δεν είναι ''βίτσιο΄΄ η προσωπική σεξουαλική κατεύθυνση του καθενός, που σαν οργισμένος τράγος επιζητά με κάθε μέσο όλη την κοινωνική προσοχή επάνω του. Όταν όμως, ενας ομοφυλόφιλος καλείται να ''παλέψει'' με την κοινωνικη κριτική αλλά και με την σωματική και ψυχολογική βία ήδη απο τις τρυφερές ηλικίες των 12-13 θεωρώ τουλάχιστον υποχρέωση της κοινωνίας που από μόνη της αποκλειει τα άτομα, να στραφεί στην αλλαγή μιας κοινωνικής νοοτροπίας που αυτοκαταστρέφει την ίδια της την δομική ύλη, τον ίδιο τον άνθρωπο.Κανείς δεν ζήτησε ουδέποτε να δεχτείτε εναν ή μια ομοφυλόφιλο/η στο κρεβάτι σας, το μόνο που θεωρείται όμως οτι είναι απαραίτητο να γίνει είναι να αναγνωριστεί το δικαίωμα του κάθε ΑΝΘΡΩΠΟΥ να μπορεί να παντρευτεί τον άνθρωπο της επιλογής του ανεξαρτήτως φύλου. Δεν ζητάει κανένας παραπάνω δικαιώματα, μόνο ΉΔΗ κατοχυρωμένα δικαιώματα για όλους τους ετεροφυλόφιλους και μόνο. Εύχομαι ολόψυχα να μην ζήσει κανένας ετεροφυλόφιλος τον ρατσισμό που βιώνει κάθε μέρα και ώρα ένας ή μία ομοφυλόφιλος/η, γιατί εκτός από τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί στην ιδιωτική του ζωή, καλείται να διαχειριστεί και την εξωτερική του αποβολή απο την εργασία ως το σούπερ μάρκετ. Δεν ζητάει κανενας τον χώρο σας στην κοινωνία.Ο καθείς όμως, μπορεί να συμβιώνει με τον άλλο αρμονικά. Ουτοπία ναι μεν, αλλά αξίζει να παλεύουμε όλοι για το όνειρό μας, είτε είμαστε ομοφυλόφιλοι, είτε είμαστε ετεροφυλόφιλοι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλό σας απόγευμα.